A CLEVER DUMMY (1917)
Turpin esittää erään keksijän talonmiestä, joka saa myös toimia kehitteillä olevan robotin mallina. Lemmenkipeä talonmies naamioituu robotiksi itse saadakseen olla keksijän kauniin tyttären lähettyvillä, mutta päätyykin vaudevilleteatteriin. Elokuvan perusideasta tulee mieleen Ernst Lubitschin Nukke (1919), mutta keystonelainen hulluttelu liikkuu huomattavasti myrskyisimmillä vesillä. Loppuhuipentuma takaa-ajoineen ei oikein sovi muun elokuvan tyyliin, mutta on tuotantoyhtiön tietäen ainoa mahdollinen.
Ohjaus: H. Raymaker, Ferris Hartman, Robert Kerr Kuvaus: Elgin Lessley
Näyttelijät: Ben Turpin (lemmenkipeä talonmies), James Donnelly (vanhempi keksijä), James DeLano (nuorempi keksijä), Claire Anderson (tyttö), Chester Conklin (kulissiapulainen), Wallace Beery (teatterinjohtaja)
THE DARE-DEVIL (1923)
Joe Magee on rodeourasta haaveileva, kotikutoinen karjapaimen, joka päätyy sattumalta kameran linssin eteen ja pikavauhtia elokuvien maailmaan. Näyttelijänä hän ei ole kaksinen, sillä lähestulkoon jokainen kohtaus päättyy kaaokseen. The Dare-Devil on kuin läpileikkaus kengännauhabudjeteilla toimivien pienyhtiöiden toiminnasta, jossa kaikki mahdollinen on kuvattava. Jos elämä valkokankaalla on ihmeellistä, on se sitä todellisuudessakin. Keskivertoa hauskempi lyhytelokuva, josta olisi tosin voinut kehitellä vieläkin paremman.
Ohjaus: Del Lord Käsikirjoitus: Mack Sennett (Rob Wagnerin tarinasta) Kuvaus: Blake Wagner (Efektit: Ernie Crockett)
Näyttelijät: Ben Turpin (Joe Magee), Harry Gribbon (elokuvaohjaaja), Jack Richardson (miespääosanesittäjä), Madeline Hurlock (naispääosanesittäjä)
YUKON JAKE (1924)
Mustang Culchin sheriffinä toimiva Cyclone Bill häätää kaupunkiaan terrorisoivat lainsuojattomat ja lähtee sitten heidän peräänsä, koska rosvojoukko on kaapannut pormestarin tyttären mukaansa. Kauas Alaskaan ulottuva seikkailu tuo muutamien gagien osalta mieleen Chaplinin Kultakuumeen (1925) ja onpa mukaan ympätty myös Bathing Beauties, tällä kertaa lumiseen maastoon ja avantouintiin liitettynä. Epätasaisuus vaivaa, sillä kekseliäät gagit tasapainoilevat vaatimattomamman materiaalin kanssa. Ei tästä siis aivan klassikoksi ole. Pidempi arvostelu.
Ohjaus: Del Lord Käsikirjoitus: Mack Sennett (tarina) Kuvaus: George Spear Leikkaus: William Hornbeck Puvustus: Gladys Rousseau Välitekstit: John A. Waldron
Näyttelijät: Ben Turpin (sheriffi Cyclone Bill), Bud Ross (pormestari), Natalie Kingston (Nell), Kalla Pasha (Yukon Jake), Jack Richardson (Tony Macaroni), Thelma Hill, Fanny Kelly, Elsie Tarron, Hazel Williams (kylpeviä kaunottaria)
A PRODIGAL BRIDGEGROOM (1926)*
Rodney ja Lizzie ovat pikkukaupungin tunnetuimmat rakastavaiset, ne, joiden tulevista häistä kirjoitetaan lehdissäkin. Aivan kaikki eivät suinkaan nauti heidän onnestaan, sillä molemmilla on myös katkerat, toista viulua soittelemaan jääneet ihailijat.
Hengästyttävän vauhdikas komedia, jossa Turpinin työryhmä luo gageja peräperää ja aivan kuin pelätäkseen niiden ehtyvän, liittää tarinaan myös irrallisen oloisen jakson suurkaupungista ja sieltä maaseudulle saapuvista huijareista. Lopputulos on lennokkuudestaan huolimatta keskinkertainen, joskin Rodneyn housuista muodostuva sadettaja on varsin näppärä oivallus.
Ohjaus: Lloyd Bacon, Earle Rodney Käsikirjoitus: Randall Faye, James Gruen, Harry McCoy, Jefferson Moffitt Kuvaus: Earl Stafford Leikkaus: William Hornbeck Välitekstit: A. H. Giebler, Reed Heustis
Näyttelijät: Ben Turpin (Rodney St. Clair), Thelma Hill (Lizzie Boone), William McCall (Lizzien isä), Irving Bacon (Lizzien veli), Andy Clyde (Rodneyn isä), Madeline Hurlock (Gertie Gray)
BROKE IN CHINA (1927)
Kaksi iäkästä merimiestä saapuu shanghailaiseen ravintolaan. Juuri kun rahahuolien kanssa tuskailevat miehet ovat ajautumassa ongelmiin, heistä toinen voittaa ruletissa satumaisen summan rahaa – voittoputki jatkuu hänen tietämättään koko illan. Seurakseen he saavat kaksi jo parhaat päivänsä nähnyttä seuraneitiä ja ennen kuin ilta on päättynyt, on moni asia muuttunut vallan toisenlaiseksi. Rauhallinen, Turpinin hauskaan olemukseen keskittyvä lyhytelokuva on valitettavasti hieman hengetön, joskin silti miellyttävä. Loppumuisteloissa naureskellaan amerikkalaisten melodraamojen juonenkäänteille.
Ohjaus: Edward F. Cline Käsikirjoitus: George Jeske, Harry McCoy, Jefferson Moffitt Kuvaus: Harry M. Fowler (Efektit: Earl Stafford) Leikkaus: William Hornbeck Välitekstit: Al Giebler, David Weissman
Näyttelijät: Ben Turpin (Donald Drake), Don Maines (hänen ystävänsä), Louise Carver (Maud), Alice Bercher (Mollie), Ruth Taylor (Ruth, Donaldin rakastettu), Andy Clyde (hänen isänsä), Kathrin Clare Ward (hänen äitinsä)
THE PRIDE OF PIKEVILLE (1927)
Estottomasti käyttäytyvä paroni Bonamo on paitsi suuri sodankävijä, myös suuri rakastaja ja naisten suosikki. Junamatkalla Yhdysvaltojen halki hän hurmaa sekä ikuisen vanhanpiian että pikkukaupungin kaunottaren, mikä ei tietenkään miellytä morsianehdokkaiden vanhempia. Vauhdikas, kekseliäitä gageja ja jaksoja (mm. paronin puhaltamat savurenkaat, pään päällä sulava jääkuutio, ensimmäinen pakomatka) sisältävä kaksikelainen parodioi tietysti myös Erich von Stroheimin kreivi Karamzinia (Järjettömiä naisia, 1922) kuten myös Stan Laurelin ja Oliver Hardyn kaksi vuotta myöhemmin tekemä Double Whoopeekin.
Ohjaus: Alf Goulding Käsikirjoitus: Grover Jones, Jefferson Moffitt, Earle Rodney, Mack Sennett (Randall Fayen ja Harry McCoyn tarinasta) Kuvaus: St. Elmo Boyce (Efektit: K. C. MacLean) Leikkaus: William Hornbeck Välitekstit: Al Giebler
Näyttelijät: Ben Turpin (paroni Bonamo), Thelma Hill (Pearl Pepper), Andy Clyde (eversti Pepper), Ruth Taylor (Ruth Hawkins), William McCall (hänen isänsä), Stanley Blystone (Walter Yates)